‘Art in Silence’: Yoga – Boeddhistische Psychologie – Fotografie in Atelier K84

4 mei 2024, 11:00 - 13:00 uur

Met ‘Art in Silence‘ brengen wij op toegankelijke wijze kunst, yoga en Boeddhistische psychologie met elkaar in aanraking om te kijken wat die bijzondere combinatie aan ervaring kan opleveren. Te midden van de expositie Human//Nature van Astrid Verhoef worden thema’s als connectie met de natuur, de perceptie van je omgeving, bewustzijn en beleving met elkaar verbonden.

Met een kleine groep mensen creëren we een ontspannen setting in Atelier K84. Na een moment om de expositie te bekijken, vertelt Patricia Verhoef ons wat over Boeddhistische psychologie en het belang van bewustzijn en stilstaan. Daarna verzorgt Ayra Gerlach een lichte yoga sessie passend bij het thema van deze dag, gevolgd door een moment van rust en de gelegenheid om de kunstwerken nog een moment in stilte te ervaren. Kijken we anders of voelen we ons anders dan daarvoor? Onder het genot van huisgemaakte oosterse soep kunnen we hierover van gedachten wisselen.

Art in Silence’ wordt gratis aangeboden, een Dana (beoefening van vrijgevigheid) zal echter gewaardeerd worden in de vorm van een donatie voor de organisatie en de kosten van de middag. Wij zorgen voor yogamatjes. Comfortabele kleding waar je je gemakkelijk in kunt bewegen is aan te raden, er zijn geen kleedruimtes aanwezig.

Er is plek voor maximaal 12 deelnemers. Inschrijven graag via de aanmeld-link.